Bericht versturen
Thuis ProductenRubber aan Metaalkleefstof Plakkend

Gummibindingsmiddel voor rubber en metaal 830 Equivalent aan Chemlok 250

Certificaat
China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd certificaten
China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het team van Exceed is zeer professioneel en betrouwbaar.

—— De heer Nogarotto

Ik hoop een lange relatie met je te hebben, ik hou van China.

—— De heer Elmogy

Dank je wel voor je hulp.

—— Mr Shirish.

bedankt voor uw goede service na verkoop. Uitstekende training en technische ondersteuning helpen me enorm.

—— Modje

Goede verpakking, ontvangen product goed.

—— De heer Nimit

Goede partner.

—— De heer Michele

Ik ben online Chatten Nu

Gummibindingsmiddel voor rubber en metaal 830 Equivalent aan Chemlok 250

Gummibindingsmiddel voor rubber en metaal 830 Equivalent aan Chemlok 250
Rubber to Metal Bonding Agent 830 Equivalent To Chemlok 250
Gummibindingsmiddel voor rubber en metaal 830 Equivalent aan Chemlok 250 Gummibindingsmiddel voor rubber en metaal 830 Equivalent aan Chemlok 250

Grote Afbeelding :  Gummibindingsmiddel voor rubber en metaal 830 Equivalent aan Chemlok 250

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: EXCEEDCHEM
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: BEDELAARS 830
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1MT
Prijs: FOB Qingdao usd 8.0/kg
Verpakking Details: 3.5kg/drum; 18kg/drum
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000MT/Month

Gummibindingsmiddel voor rubber en metaal 830 Equivalent aan Chemlok 250

beschrijving
Productnaam: Gummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830 Functie: Kies laag uit
Density: 935.5 - 985.5kg/m3 Vaste lichameninhoud in gewicht: 24 – 26%
Flash Point: 34-38(Seta), °C Oplosmiddelen: Xyleen, Trichloroethyleen
Uiterlijk: Zwarte vloeistof Houdbaarheid: twaalf maanden
Hoog licht:

BEDELAARS 830 Kleefstof Plakkend

,

Kleefstof plakkend Gelijkwaardig aan Chemlok 250

,

26% rubber aan Metaalkleefstof Plakkend

 

 

 

Inleiding

 

Gummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830is een kleefmiddel met één laag dat wordt gebruikt om verschillende elastomeren aan verschillende substraten te binden tijdens het vulcaniseren van het elastomeer.organische verbindingen en minerale vulstoffen opgelost of verspreid in een systeem met organische oplosmiddelen.

Een enkele laag van 830 kleefstoffen bindt verbindingen op basis van natuurlijk rubber (NR), polyisopreen (IR), styrene-butadien (SBR), polybutadien (BR), polychlooropreen (CR), nitril (NBR), butyl (IIR),EPDM en polyepichloorhydrin (ECO) polymeren voor een verscheidenheid aan metalenDeze metalen omvatten koolstof- en legeringsstaal, roestvrij staal, aluminium, koper en koperlegeringen, magnesium en zink, alsmede een verscheidenheid aan kunststoffen, composieten en stoffen.

 

Kenmerken en voordelen

 

Behoorlijk.Gummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830Het vereist voor de meeste toepassingen slechts één laag, waardoor arbeidskosten, oplosmiddelgebruik, voorraad en verzendkosten worden verminderd.

Verslaafd aan het binden van een breed scala aan elastomeren aan metalen, kunststoffen en stoffen; geschikt voor bestaande productielijnen; verdraagt een breed scala aan basisformules.

DuurzaamGummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830Het biedt rubber scheurbindingen; biedt een superieure hechting aan geplateerde metalen, waardoor het schrootpercentage daalt.

 

 

Typische eigenschappen

 

Artikel 1 Testresultaat
Uiterlijk Zwarte vloeistof

Viscositeit, cps @ 25°C (77°F)

Brookfield LVT

Spindel 2, 30 rpm

 

150 tot 500

Dichtheid ((kg/m3) 935.5 - 985.5
Gewichtsgehalte aan vaste stoffen, % 24 ¢ 26
Vlampunt (Seta), °C 34 ¢ 38
Verwarmingsmiddelen Xyleen, trichloorethyleen

 

 

Toepassing van 830

 

1Chemische reiniging

Chemische behandelingen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan geautomatiseerde metaalbehandeling en lijmtoepassingslijnen.Chemische behandelingen worden ook toegepast op metalen onderdelen die vervormd zouden worden door een blastreiniging of waarbij strenge toleranties moeten worden gehandhaafdPhosphating is een chemische behandeling die vaak wordt gebruikt voor staal, terwijl conversierekeningen vaak worden gebruikt voor aluminium.

2Mechanische reiniging

Grit blasting is de meest gebruikte methode van mechanische reiniging. Echter kan bewerking, slijpen of draadborstel worden gebruikt.Gebruik aluminium oxide, zand of ander niet-ferroen korrel om schoon roestvrij staal, aluminium, messing, zink en andere niet-ferroen metalen te blazen.

Voor meer gedetailleerde informatie over de oppervlaktevoorbereiding van specifieke substraten, zie de toepassingsgids van Polyton Adhesives.Handleer met schone handschoenen met schone metalen oppervlakken om besmetting met huidoliën te voorkomen.830 op roestvrij staal, aluminium, messing en andere niet-ferronen substraten binnen een half uur na het reinigen aanbrengen.een lange tussenlanding kan worden getolereerd als er geen roest ontstaat.

Vermenging️ Grondig roerenGummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830Indien nodig wordt door de ervaring het beste een juiste verdunning voor de verschillende toepassingsmethoden bereikt.Let zorgvuldig op het roeren, aangezien verdunning het afzetten versnelt..

Toepassing️ AanvragenGummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830door borstel, dompelen, rollen, sproeien of een andere methode die een uniforme coating geeft en overmatige lekken en scheuren voorkomt.Gummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830Als een eenlaagse lijm dient de dikte van de droge film 17,8 tot 30,5 micron te zijn (0,7-1,2 mil)..6-0,8 mil).

1.Borstelen

De beste bindingen worden bereikt door een gelijkmatige en volledige oppervlakte.

2.Dompelen

Verdunning van de lijm met 10-25% xyleen of toluol, in volume, tot een viscositeit van Zahn Cup #2 van 30-48 seconden.

3.Rolcoating

Voor het beste resultaat, pas gelijkmatig op oppervlakken aan.

4.Besproeiing

Kleefmiddel 830 wordt verdund met 25-50% xyleen of toluol, naar volume, tot een viscositeit van Zahn Cup #2 van 21-24 seconden.Als het in de lucht droogt voordat het het metaal bereikt, spinnenweefsel en slechte hechting zal resulteren.

Voor elektrostatische toepassingen verdunning van de lijm tot een viscositeit van Zahn Cup #2 van 30 seconden met behulp van methylethyleketon (MEK) van technische kwaliteit in een verhouding van 4 delen lijm tot 1 deel oplosmiddel.

Drogen/hardmakenLaat de aangebrachte lijm drogen totdat visuele controle van de film heeft aangetoond dat alle oplosmiddel is verdampt.De droogtijd kan worden verkort door de metalen inzetstukken of de oven voor te verwarmen

drogen na aanbrengen. Metalen onderdelen mogen vóór aanbrengen van de lijm worden voorverhit tot maximaal 65 °C (150 °F). Voor beklede onderdelen dienen matige droge temperaturen te worden gebruikt,maar temperaturen tot 149°C ((300°F) kunnen voor zeer korte tijd worden gebruiktMaximale luchtstroom bij minimale temperaturen zal de beste resultaten geven.

gedroogde films vanGummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830zijn niet kleverig; daarom kunnen beklede onderdelen voor latere verwerking in bakplaten worden gestapeld. Draag schone handschoenen bij het hanteren van beklede onderdelen en bedek de bakplaten om verontreiniging door vuil te voorkomen,stofAls de gecoate onderdelen goed worden beschermd, hebben lange overstaptijden tussen het aanbrengen van de lijm en de binding meestal geen nadelige invloed op de binding.De tussenstoptijd wordt verkort.Indien de lijm tijdens de behandeling door splintering of slijtage is verwijderd, kunnen deze beschadigde gebieden vóór het binden opnieuw worden gecoat.

Gummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830kan worden gebruikt om rubber te binden door compressie, overbrenging, spuitgieten of andere vormen die worden gebruikt om gebonden onderdelen te maken.Er zijn ideale bindingsomstandigheden wanneer zowel de kleefstof als het rubber tegelijkertijd worden gehardOm dit te bereiken, laden de metalen delen met een kleeflaag in de mal en vullen de holte snel met rubber.

Droge films van 830 blijven stevig bij giettemperaturen. Tijdens overdrachts- of spuitgietoperaties vertoont de lijm minimale neiging tot vegen of vegen.

Hoewel het wenselijk is om de cycli voor het opladen van de malen tot een minimum te beperken om te voorkomen dat de kleefstof en het rubber voorverhard worden,Gummibindingsmiddel voor rubber met metaal 830De vorm van de injectie- of overdrachtsvorm vereist een goed ontworpen loop en spruit, evenals een passende druk.Dit voorkomt dat het rubber voorgehard wordt voordat de vormholtes volledig zijn gevuld.

SchoonmaakGebruik oplosmiddelen zoals xyleen en MEK om de lijm te verwijderen voordat het wordt verwarmd.

 

Verpakking

 

3.5 kg/trommel; 18 kg/trommel

 

 

Houdbaarheid/opslag

 

De houdbaarheid is één jaar vanaf de verzenddatum indien bewaard in een goed geventileerde ruimte bij 21-27°C (70-80°F) in de oorspronkelijke, ongeopende container.

Vermijd overmatige blootstelling aan hoge vochtigheid. Bewaar de container goed gesloten wanneer deze niet in gebruik is.Informatie over desiccantbuizen kan worden verkregen bij uw Polyton Technical Service Representative.

 

 

Relevante uitbreiding

Wat is rubber met metaal binding?

 

Een van de meest voorkomende rubberbehoeften van fabrikanten is de band tussen rubber en metaal.Dit wordt ongelooflijk belangrijk in NVH (Noise, Vibration & Harshness) toepassingen.

Het proces zorgt ook voor betrouwbare, op maat gemaakte isolatoren voor machines en apparatuur.Elk materiaal heeft zijn opvallende kenmerken en beste toepassingenDeze keuzes stellen fabrikanten in staat materialen voor het binden handmatig uit te kiezen op basis van de temperatuurbestendigheid, duurzaamheid en andere kenmerken die nodig zijn voor de beoogde toepassing.

Toepassingen van metaalgebonden rubber

Metalen binden kan worden uitgevoerd op vrijwel elk rubber onderdeel. Dit is wat het zo veelzijdig en populair maakt.

  • Automobilerij:Verpakkingen, afdichtingen, buizen, motorbevestigingen, hangers, bumpers
  • Landbouw:Afdichtingen, isolatiebevestigingen, pompen, stabilisatoren, kogelverbindingen, isolatie van de cabine
  • Medisch:O-ringen, buizen, extrusies, isolatie van pompcompressoren
  • Massavervoer:Deeltjes van motoren
  • Bouw:Transportband, trillingsreductie, isolatiebevestigingen, stabilisatoren

Metalen banden zorgen voor het hoogste veiligheidsniveau.Optimale resultaten kunnen bereikt worden zolang de juiste materialen worden gebruikt.

 

Contactgegevens
Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Louis.liu

Tel.: 86-15275281902

Fax: 86-532-82693196

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)