Bericht versturen
Thuis ProductenRubber aan Metaalkleefstof Plakkend

Kies Laagbedelaars 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit

Certificaat
China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd certificaten
China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het team van Exceed is zeer professioneel en betrouwbaar.

—— De heer Nogarotto

Ik hoop een lange relatie met je te hebben, ik hou van China.

—— De heer Elmogy

Dank je wel voor je hulp.

—— Mr Shirish.

bedankt voor uw goede service na verkoop. Uitstekende training en technische ondersteuning helpen me enorm.

—— Modje

Goede verpakking, ontvangen product goed.

—— De heer Nimit

Goede partner.

—— De heer Michele

Ik ben online Chatten Nu

Kies Laagbedelaars 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit

Kies Laagbedelaars 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit
Single Coat BA 230 Rubber To Metal Bonding Adhesive
Kies Laagbedelaars 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit Kies Laagbedelaars 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit Kies Laagbedelaars 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit

Grote Afbeelding :  Kies Laagbedelaars 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: EXCEEDCHEM
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: Rubber-aan-metaalkleefstof Plakkend
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1MT
Prijs: FOB Qingdao usd10-20/kg
Verpakking Details: 3.5kg/drum; 18kg/drum
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000mt/year

Kies Laagbedelaars 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit

beschrijving
Kleur: Zwart Functie: Één-laag
Gelijkwaardig: Chemlok 250, cilbond 24 Verpakking: 3.5kg/drum; 18kg/drum
Houdbaarheid: 12months Oplosmiddelen: Xyleen, Trichloroethyleen
Hoog licht:

BEDELAARS 230 Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend

,

Kies Laagrubber aan Metaalkleefstof Plakkend uit

Rubber aan Metaalkleefstof bedelaar-230
(Gelijkwaardig aan Chemlok 250, Cilbond 24, Rohm Haas 2001/osn-2)

1. Beschrijving

Bedelaar-230 is de kleefstof één-laag een kleefstof die wordt gebruikt om een verscheidenheid van elastomeren op diverse substraten tijdens vulcanisatie van het elastomeer te plakken. Het is samengesteld een mengsel van polymeren, organische verbindingen en minerale vullers die in een organisch oplosmiddelsysteem worden opgelost of worden verspreid.

Één enkele laag van kleefstof bedelaar-230 zal samenstellingen plakken die op natuurrubber (NR), polyisoprene (IRL) worden gebaseerd, styreen-butadieen (SBR), polybutadeen (BR), polychloroprene (Cr), nitril (NBR), butyl (IIR), van EPDM en van polyepichlorohydrin (ECO) polymeren aan een verscheidenheid van metalen. Deze metalen omvatten koolstof en legeringsstaal, roestvrij staal, aluminium, koper en koperlegeringen, magnesium en zink, evenals een verscheidenheid van plastieken, samenstellingen en stoffen.

 

2. Typische Eigenschappen:

 • Verschijning: Zwarte Vloeistof
 • Viscositeit, CPS @ 25°C (77°F) (As 2 van Brookfield LVT, 30 t/min): 150-500
 • Dichtheid (kg/m3): 935.5 - 985,5
 • Vaste lichameninhoud in gewicht, %: 24 – 26
 • Vlampunt (Seta), °C: 34 – 38
 • Oplosmiddelen: Xyleen, Trichloroethyleen

Eigenschappen en Voordelen

Geschikt – vereist slechts één enkele laag voor de meeste toepassingen, die arbeid, oplosbare gebruik, inventaris en het verschepen kosten drukken.

Veelzijdig – banden een grote verscheidenheid van elastomeren aan metalen, plastieken en stoffen; geschikt voor bestaande productielijnen; tolereert een grote verscheidenheid van voorraadformuleringen.

Duurzaam – verstrekt rubber tearing banden; verstrekt superieure adhesie aan geplateerde metalen, die schroottarieven verminderen.

Toepassing

 • Oppervlaktevoorbereiding – grondig schone metaaloppervlakten voorafgaand aan zelfklevende toepassing. Verwijder beschermende oliën, scherpe oliën en vetten door oplosbare te ontvetten of alkalische schoon te maken. Verwijder roest, schaal of oxydedeklagen door geschikte chemische of mechanische reinigingsmethodes.
 • Het chemische Schoonmaken

De chemische behandelingen worden gemakkelijk aangepast aan geautomatiseerde metaalbehandeling en zelfklevende toepassingslijnen. De chemische behandelingen worden ook gebruikt op metaaldelen die door ontploffing worden vervormd schoonmakend of waar de strakke tolerantie moet worden gehandhaafd. Phosphatizing is een algemeen gebruikte chemische behandeling voor staal, terwijl de omzettingsdeklagen algemeen voor aluminium worden gebruikt.

 • Het mechanische Schoonmaken

Gruis het vernietigen is de wijdst gebruikte methode van het mechanische schoonmaken. Nochtans kunnen het machinaal bewerken, het malen of draad het borstelen worden gebruikt. Het gruis van het gebruiksstaal om schoon staal, gietijzer en andere ijzerhoudende metalen te vernietigen. Het oxyde van het gebruiksaluminium, zand of ander non-ferro gruis om schoon roestvrij staal, aluminium, messing, zink en andere non-ferro metalen te vernietigen.

Voor verdere gedetailleerde informatie over oppervlaktevoorbereiding van specifieke substraten, verwijs naar Polyton-de gids van de Kleefstoffentoepassing. Behandel schone metaaloppervlakten met schone handschoenen om verontreiniging met huidoliën te vermijden. Pas kleefstof bedelaar-230 op roestvrij staal, aluminium, messing en andere non-ferro substraten toe binnen half uur na het schoonmaken. Voor ijzerhoudende substraten zoals staal, lange kan layover worden getolereerd als geen roest wordt gevormd.

 • Het mengen zich – beweeg grondig kleefstof bedelaar-230 v3o3or gebruik, en ageer voldoende tijdens gebruik om verspreide vaste lichamen opgeschort uniform te houden. Indien wordt de nodig, juiste verdunning voor de diverse toepassingsmethodes het best bereikt door ervaring. Geef zorgvuldige aandacht aan agitatie aangezien de verdunning het regelen zal versnellen.
 • Het van toepassing zijn – pas kleefstof bedelaar-230 door borstel toe, dompel, rol laag, nevel of een andere methode onder die een eenvormige deklaag geeft en bovenmatige looppas en scheuren vermijdt. Wanneer het gebruiken van Polyton830-kleefstof als één-laag kleefstof, zou de droge dikte van FI lm het micron van 17.8-30.5 moeten zijn (0.7-1.2 mil). Wanneer gebruikt als covercoat over een inleiding, zou de droge dikte van FI lm van Polyton830-kleefstof het micron van 15.2-20.3 moeten zijn (0.6-0.8 mil).
 • Het borstelen

Pas volledige sterkte toe. De beste banden zullen door een eenvormige en volledige oppervlaktedekking worden bereikt.

 • Het onderdompelen

Verdunde kleefstof met xyleen 10-25% of tolueen, door volume, aan een Zahn-Kop#2 viscositeit van 30-48 seconden. De juiste terugtrekking zal helpen de scheuren en de druppelranden verminderen.

 • Broodjesdeklaag

Pas volledige sterkte toe. Voor beste resultaten, ben uniform op oppervlakten van toepassing.

 • Het bespuiten

Verdun kleefstof bedelaar-230 met xyleen 25-50% of tolueen, door volume, aan een Zahn-Kop#2 viscositeit van 21-24 seconden. De kleefstof moet nat zijn wanneer het het metaaldeel bereikt. Als drogen in de lucht alvorens het metaal te bereiken voorkomt, dat cobwebbing en de slechte adhesie zal voortvloeien.

Voor elektrostatische toepassingen, verdunde kleefstof op een Zahn-Kop#2 viscositeit van 30 seconden, die technisch rang methyl ethylketon (MEK) in verhouding van 4 delen kleefstof gebruiken aan 1 deeloplosmiddel.

 • Het drogen/het Genezen – sta de toegepaste kleefstof toe om te drogen tot het visuele onderzoek van FI lm heeft aangetoond dat al oplosmiddel is verdampt. Dit zal ongeveer 20-40 minuten bij kamertemperatuur vergen. De droogtijd kan door of het voorverwarmen van de metaaltussenvoegsels of oven worden verkort

het drogen na toepassing. De metaaldelen kunnen aan een maximum van 65°C (150°F) voorafgaand aan zelfklevende toepassing worden voorverwarmd. Voor met een laag bedekte delen, zouden de gematigde het drogen temperaturen moeten worden gebruikt, maar temperaturen zo hoog zoals 149°C (300°F) voor zeer korte perioden kan worden gebruikt. De maximumluchtstroom bij minimumtemperaturen zal de beste resultaten geven.

De droge films van kleefstof bedelaar-230 zijn niet plakkerig; daarom kunnen de met een laag bedekte delen in totalisatorpannen voor verdere verwerking worden opgestapeld. Draag schone handschoenen wanneer het behandeling van met een laag bedekte delen en behandel de totalisatorpannen om verontreiniging door vuil, stof, vet, olie, enz. te verhinderen. Indien de met een laag bedekte delen behoorlijk beschermd zijn, hebben de lange layover tijden tussen zelfklevende toepassing en het plakken gewoonlijk geen nadelig gevolg op de band. Als de vochtigheid hoog is, layover zal de tijd worden verkort. Als Polyton830-de kleefstof door het afbreken of schuring tijdens behandeling is verwijderd, kunnen deze beschadigde gebieden recoated alvorens te plakken.

Bedelaar-230 kan de kleefstof om rubber te plakken door compressie, overdracht, injectie of andere het vormen procedures worden gebruikt die wordt gebruikt om delen in entrepot te maken. De maximumadhesie wordt verkregen wanneer het rubber volledig heeft genezen. Ideale voorwaarden plakkend er bestaan wanneer zowel de kleefstof als het rubber tegelijkertijd genezen. Om dit te verwezenlijken, laad de zelfklevende met een laag bedekte metaaldelen in de vorm en vul snel de holte met rubber.

De droge films van kleefstof bedelaar-230 blijven vast bij het vormen temperaturen. Tijdens overdracht of injectie het vormen verrichtingen, toont de kleefstof minimale tendens af te vegen of te vegen.

Terwijl het wenselijk is om de cycli van de vormlading tot een minimum te beperken om pre-behandeling van de kleefstof en het rubber te verhinderen, zal kleefstof bedelaar-230 tegen gematigde prebaking zich tijden verzetten zonder bandprestaties te beïnvloeden. Overdracht of injectie de vormenbehoefte ontwierp agenten en behoorlijk sprues, evenals adequate druk. Dit verhindert rubber pre-geneest alvorens de vormholten volledig worden gevuld.

Schoonmaakbeurt – de Gebruiksoplosmiddelen zoals xyleen en MEK wordt om kleefstof vóór hitte te verwijderen toegepast. Zodra genezen, is de verwijdering door oplosmiddel niet mogelijk.

Houdbaarheid/Opslag

De houdbaarheid is één jaar vanaf datum van verzending wanneer goed opgeslagen in - geventileerd gebied bij 21-27°C (70-80°F) in originele, ongeopende container. Sla niet of gebruik dichtbij hitte, vonken of open vlam op.

Vermijd bovenmatige blootstelling aan hoge vochtigheid. Houd container gesloten strak wanneer niet in gebruik. Zodra geopend, pas de 55 gallontrommel van kleefstof met dehydrerende buizen. De informatie over dehydrerende buizen kan uit uw Technische de Dienstvertegenwoordiger van Polyton worden verkregen.

Contactgegevens
Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd

Contactpersoon: Louis.liu

Tel.: 86-15275281902

Fax: 86-532-82693196

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)