Bericht versturen
Thuis ProductenRubber aan Metaalkleefstof Plakkend

Heat Vulcanization Bonding Agent 823 Rubber To Metal Bonding Adhesive

Certificaat
China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd certificaten
China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het team van Exceed is zeer professioneel en betrouwbaar.

—— De heer Nogarotto

Ik hoop een lange relatie met je te hebben, ik hou van China.

—— De heer Elmogy

Dank je wel voor je hulp.

—— Mr Shirish.

bedankt voor uw goede service na verkoop. Uitstekende training en technische ondersteuning helpen me enorm.

—— Modje

Goede verpakking, ontvangen product goed.

—— De heer Nimit

Goede partner.

—— De heer Michele

Ik ben online Chatten Nu

Heat Vulcanization Bonding Agent 823 Rubber To Metal Bonding Adhesive

Heat Vulcanization Bonding Agent 823 Rubber To Metal Bonding Adhesive
Heat Vulcanization Bonding Agent 823 Rubber To Metal Bonding Adhesive

Grote Afbeelding :  Heat Vulcanization Bonding Agent 823 Rubber To Metal Bonding Adhesive

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: EXCEEDCHEM
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: 823
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1MT
Prijs: FOB QINGDAO USD8.0/KG
Verpakking Details: 3.5kg/drum; 18kg/drum
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000MT/Month

Heat Vulcanization Bonding Agent 823 Rubber To Metal Bonding Adhesive

beschrijving
Functie: Secundaire Deklaag Kleur: Zwart
Oplosmiddel: Xyleen Verpakking: 3.5kg/drum; 18kg/drum
Secundair Deklaagequivalent: Chemlok 220/6125, Chemosil 222 Houdbaarheid: 12 maanden in ongeopende containers (21-27°C (70-80°F))
Hoog licht:

Agent Plakkend 823 van de hittevulcanisatie

,

823 rubber aan Metaalkleefstof Plakkend

,

823 rubber aan Metaal

Agent Plakkend 823 van de hittevulcanisatie Rubber aan Metaalkleefstof Plakkend

(Secundaire Deklaag Gelijkwaardig aan Chemlok 220/6125, Chemosil 222)

 

1. Toepassing

kleefstof 823 is een secundaire die kleefstof voor gebruik meer dan inleiding 815 wordt ontworpen. Dit zelfklevende systeem zal ongenezen elastomeren op metalen en andere stijve substraten tijdens vulcanisatie van het elastomeer plakken. Het wordt geformuleerd zonder zware metalen en uit een mengsel van polymeren samengesteld, organische verbindingen en minerale die vullers in een organisch oplosmiddelsysteem worden opgelost of worden verspreid.

inleiding 815 helpt om milieuweerstand te verzekeren van de assemblage en de adhesie in entrepot tegen het substraat.

 

2. Kenmerken

 • De brede Toepassing waaier-wanneer gebruikt in combinatie met inleiding 815, het plakt een grote verscheidenheid van rubbers zoals natuurrubber, SBR, neopreen, polyisoprene en polybutadeen op diverse metalen en andere stijve substraten.
 • Milieu vriendschappelijk-Geformuleerd zonder zware metalen.
 • Uitstekend gevolg-verstrekt een ononderbroken filmverschijning.

 

3. Typische Eigenschappen

Kleur Zwarte Vloeistof
Viscositeit @25℃, 77 ℉ (As 2, 30 t/min van Brookfield LVT) 70-300 CPS
Dichtheid 975.0-1000.0kg/m3
Stevige inhoud in gewicht 23-27%
Vlampunt (seta) 25-28℃
Oplosmiddel Xyleen
Houdbaarheid 12 maanden in ongeopende containers (21-27°C (70-80°F))

 

 

4. Het toepassen van 823

 • Oppervlaktevoorbereiding: Grondig schone metaaloppervlakten voorafgaand aan inleidingstoepassing. Verwijder beschermende oliën, scherpe oliën en vetten door oplosbare te ontvetten of alkalische schoon te maken. Verwijder roest, schaal of oxydedeklagen door geschikte chemische of mechanische reinigingsmethodes.
 • Chemisch product die schoonmaken: De chemische behandelingen worden gemakkelijk aangepast aan geautomatiseerde metaalbehandeling en zelfklevende toepassingslijnen. De chemische behandelingen worden ook gebruikt op metaaldelen die door ontploffing worden vervormd schoonmakend of waar de strakke tolerantie moet worden gehandhaafd. Phosphatizing is een algemeen gebruikte chemische behandeling voor staal, terwijl de omzettingsdeklagen algemeen voor aluminium worden gebruikt.
 • Het mechanische Schoonmaken: Gruis het vernietigen is de wijdst gebruikte methode van het mechanische schoonmaken. Nochtans kunnen het machinaal bewerken, het malen of draad het borstelen ook worden gebruikt. Het gruis van het gebruiksstaal om schoon staal, gietijzer en andere ijzerhoudende metalen te vernietigen. Het oxyde van het gebruiksaluminium, zand of ander non-ferro gruis om schoon roestvrij staal, aluminium, messing, zink en andere non-ferro metalen te vernietigen.
 • Voor verdere gedetailleerde informatie over oppervlaktevoorbereiding van specifieke substraten, verwijs naar onze zelfklevende toepassingsgids. Behandel schone metaaloppervlakten met schone handschoenen om verontreiniging met huidoliën te vermijden.
 • Voor meest verenigbare resultaten plakkend, pas kleefstof 823 op 815 klaargemaakt roestvrij staal, aluminium, messing of andere non-ferro substraten toe. Sta inleiding toe om grondig te drogen alvorens kleefstof toe te passen 823. Voor verdere details op het gebruik van inleiding 815, verwijs naar het blad van 815 inleidingsgegevens.
 • Het mengen zich: Beweeg grondig kleefstof 823 alvorens kleefstof over inleiding toe te passen. Ageer voldoende tijdens gebruik om verspreide vaste lichamen opgeschort uniform te houden.

--Afhankelijk van container, gebruik de volgende geadviseerde het mengen zich methode en de duur:

--de 1/2 pinthand beweegt, schildert schudbeker 5-10 minuten

--1-5 beweegt de gallonhand en lucht aangedreven mixer 15-60 minuten

--55 gallon Handcrank en mengapparaat 8 van de luchtmotor uur-nieuwe trommel; ononderbroken-geopende trommel

 • Het van toepassing zijn: Pas kleefstof 823 door nevel, onderdompelings, borstel of broodjeslaagmethodes toe. kleefstof 823 is normaal gebruikte volledige sterkte voor borstel, broodjeslaag en onderdompelingstoepassing. Voor neveltoepassing, verdunde kleefstof met xyleen of tolueen aan een viscositeit van Zahn Cup #2 van 25-28 seconden. De verdunning van 25-50% is typisch.
 • De optimale filmdikte voor een bepaald deel in entrepot is afhankelijk van de rubber vereiste formulering en het niveau van adhesie. Ongeacht toepassingsmethode, gebruik de volgende geadviseerde droge filmdikten:

815: 5.1-10.5 micron (0.2-0.4 mil)

823: het micron van 12.7-25.4 (0.5-1.0 mil)

 • Het drogen/het Genezen: Sta toegepaste kleefstof toe om 30-60 minuten bij 15-32°C (60-90°F) aan de lucht te drogen. Als de vochtigheid hoog is, kunnen de droogtijden langer duren. De droogtijd kan worden verkort door of van de metaaltussenvoegsels of oven het drogen na toepassing voor te verwarmen. De metaaldelen kunnen aan een maximum van 60°C (140°F) voorafgaand aan zelfklevende toepassing worden voorverwarmd. Als de droge nevel of het cobwebbing voorkomen, lager verwarmt het metaal temperatuur voor. Voor met een laag bedekte delen, zouden de gematigde het drogen temperaturen moeten worden gebruikt, maar temperaturen zo hoog zoals 93°C (200°F) voor korte perioden kan worden gebruikt. De maximumluchtstroom bij minimumtemperaturen zal de beste resultaten geven.
 • De droge films van kleefstof 823 zijn niet plakkerig; daarom kunnen de met een laag bedekte delen in totalisatorpannen voor verdere verwerking worden opgestapeld. Draag schone handschoenen wanneer het behandeling van gecementeerde delen en behandel de totalisatorpannen om verontreiniging tegen vuil, vet, olie, enz.-Grenslayover tijden aan minder dan 30 dagen te verhinderen.
 • 823 zelfklevende behandelingen tijdens het rubbervulcanisatieproces.
 • Schoonmaakbeurt-schone vloeibare morserijen met vodden. Verwijder droog materiaal uit oppervlakten met spark-proof materiaal en verdunningsoplosmiddelen.

 

5. Sumarry

Zijn de rubber-aan-metaal zelfklevende systemen traditioneel twee-laag systemen die een inleiding en een bovenlaag/een kleefstof impliceren die kunnen worden gebruikt om een grote verscheidenheid van elastomeren op substraten (typisch metaal) te plakken. Het mechanisme voor adhesie vertrouwt op een verscheidenheid van interactie die tussen de interfaces van het metaal, inleiding, kleefstof, en elastomeer voorkomen. Opdat een zelfklevend systeem zijn functie uitvoert, moet het behoorlijk worden gebruikt. Dit impliceert overweging van vijf fundamentele aspecten van rubber-aan-metaaladhesie: elastomeertype, de methode van de metaalvoorbereiding, inleiding/zelfklevende voorbereiding, inleidings zelfklevende toepassing, en het vormen verrichting. De aandacht aan detail betreffende elk van deze aspecten van het rubber-aan-metaalproces plakkend zal voor een robuuste verrichting plakkend en een betrouwbaar gebeëindigd deel toestaan.

Contactgegevens
Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Louis.liu

Tel.: 86-15275281902

Fax: 86-532-82693196

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)