Bericht versturen
Thuis

Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Een korte inleiding

China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Qingdao Exceed Fine Chemicals Co., Ltd.We zijn een high-tech onderneming, die productie en handel in één lichaam integreert.Onze bedrijfsruimte is uitgebreid tot bouwmaterialen.Biologische meststoffen, levensmiddelen- en diervoederadditieven, API farmaceutische tussenproducten.

 

China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

We hebben meer dan 30 professionele technici, geavanceerde productieapparatuur en betrouwbare technieken.en hebben regelmatige technische uitwisselingen met verschillende universiteiten en onderzoeksinstituten tot stand gebracht om ons productieproces voortdurend te verbeteren, en de kwaliteit en prestaties van het product.

Met tientallen jaren van grote inspanningen hebben wij producten geëxporteerd naar Europa en andere landen in Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Afrika.

Bovendien, op basis van ons brede binnenlandse netwerk, fungeren wij als inkoopagent voor klanten volgens hun specifieke vereisten.

 

Inkoop voor onze klanten

 

China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Daarnaast hebben we onze eigen QC-medewerkers. Ze zijn experts op het gebied van chemicaliën. Hierdoor kunnen we de kwaliteit goed en stabiel houden voor onze klanten.

Tegenwoordig exporteren we ongeveer 30,000De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de maatregelen die zij heeft genomen om de economische en sociale samenhang te verbeteren.

Lage prijs, goede kwaliteit en regelmatige levering zijn de wens van elke klant. We geloven dat Exceedchem uw beste keuze is.

 

Diensten

China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Onze eigen QC-medewerkers gaan rechtstreeks naar de fabriek en nemen de monsters willekeurig. Dan controleren en vergelijken met de standaard om de kwaliteit te garanderen.

Onze eigen QC-medewerkers controleren de kwaliteit strikt voordat ze leveren voor onze klanten.

Nu zijn we inkopen agent van veel klanten over de hele wereld. We hebben veel ervaringen van het kopen.Low cost en goede kwaliteit is ons doel.

 


Ons team

China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4


Professionele en verantwoorde inkoop, een team van 17 personen, ze zijn allemaal experts op vele gebieden 24 uur na verkoop service, een team van 5 personen, ze zijn professioneel en geduldig voor uw problemen.We helpen onze klanten nu met het kopen van machines., metalen onderdelen, tuinapparatuur enz.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2013: Qingdao Exceed Fine Chemicals Co., Ltd werd opgericht!

 

2014Ga naar China Coat!

 

2015Ga naar de PU China tentoonstelling!

 

2016Ga naar China Plats!

 

2018: Bezoek de PU Europa in Maastricht.

 

Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : EXCEEDCHEM

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Exceed Fine Chemicals Co.,Ltd Certificaten